Zonguldak Uzun Mehmet Camii / Jsfunhlcs97cjm / Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii, bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açıldı.

Zonguldak Uzun Mehmet Camii / Jsfunhlcs97cjm / Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii, bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açıldı.. Uzun mehmet cami açılıyor… abone ol. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor. Geçtiğimiz günlerde zonguldak'a geleceğim diye müjde veren cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın 8 mayıs'taki zonguldak uzun mehmet camii'sinin açılışı 19 gün uygulanacak tam. Gibi bir sonraki programda bir müjde paylaşacaklarını, zonguldak'ın müjdeler şehri olacağını ifade etti. Karadeniz kıyısında zonguldak'ta uzun mehmet camii'ni ifşa edeceğiz.

Tüm zonguldak halkı uzun mehmet camiinin açılışını bekliyor. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camii , 12 bin metrekare alana inşa edildi. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor. Zonguldak'ta denize hakim noktada inşa edilen uzun mehmet camii'nin yüzde 80'i tamamlandı. Zonguldak uzun mehmet camii, bugün kılınan ilk cuma namazıyla birlikte ibadete açıldı.

5iy15hc3drnltm
5iy15hc3drnltm from icdn.ensonhaber.com
Cumhurbaşkanı erdoğan, cuma namazının ardından zonguldak'taki uzun mehmet camisi'nin açılışında açıklamalarda bulundu. Zonguldak''ta, 1,5 yıl önce inşaatına başlanan 6 bin kişilik cami tamamlandı. Zonguldak'ta yaklaşık 6 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği, denize hakim noktada inşa edilen uzun mehmet camii, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ve diyanet i̇şleri başkanı prof. 4 haziran cuma günü yapılacak olan uzun mehmet camii'nde 6 bin kişi aynı namaz kılabilecek. Geçtiğimiz günlerde zonguldak'a geleceğim diye müjde veren cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın 8 mayıs'taki zonguldak uzun mehmet camii'sinin açılışı 19 gün uygulanacak tam. Gibi bir sonraki programda bir müjde paylaşacaklarını, zonguldak'ın müjdeler şehri olacağını ifade etti. Cami, ya allah yazısı şeklinde asılan taş kömürü ve ismiyle de varoluş sebebi olan zonguldak'ın adeta sembolü haline geldi. Bugün inşallah zonguldak'tan bir müjde vereceğiz.

Camide 6 bin kişinin aynı anda namaz kılabilecek.

Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii, bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açıldı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, beraberindeki çok sayıda bakan ve üst düzey bürokratla birlikte geldiği zonguldak'ta uzun mehmet camisi'nin açılışını yaptı. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camii , 12 bin metrekare alana inşa edildi. Gibi bir sonraki programda bir müjde paylaşacaklarını, zonguldak'ın müjdeler şehri olacağını ifade etti. 200 kişilik otopark ve 5 adet asansör yer alıyor. Karadeniz kıyısında zonguldak'ta uzun mehmet camii'ni ifşa edeceğiz. Uzun mehmet cami açılıyor… abone ol. Zonguldak'ta 1,5 yılda yapımı tamamlanan uzunmehmet camii 4 haziran'da cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla ibadete açılacağı günü bekliyor. Geçtiğimiz günlerde zonguldak'a geleceğim diye müjde veren cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın 8 mayıs'taki zonguldak uzun mehmet camii'sinin açılışı 19 gün uygulanacak tam. Bugün inşallah zonguldak'tan bir müjde vereceğiz. Tüm zonguldak halkı uzun mehmet camiinin açılışını bekliyor. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor.

Zonguldak''ta, 1,5 yıl önce inşaatına başlanan 6 bin kişilik cami tamamlandı. Uzun mehmet cami açılıyor… abone ol. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camiî, 12 bin metrekare alana inşa edildi. Zonguldak'ın terakki mahallesi'nde yapılan, adını 1829 yılında taş kömürünü bulan uzun mehmet'ten alan cami bugün ibadete açıldı. Cumhurbaşkanı erdoğan, cuma namazının ardından zonguldak'taki uzun mehmet camisi'nin açılışında açıklamalarda bulundu.

Pcytudpodir3m
Pcytudpodir3m from cdn1.ntv.com.tr
İşte burada uzun mehmet camii'ni de aynı duygularla hizmete açıyoruz. Milli egemenlik caddesi tir parkı mevkisinde temeli 23 mart 2018'de atılan uzun mehmet camii inşaatı, yaşanan bazı. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camii , 12 bin metrekare alana inşa edildi. Olmasını dileyerek, camiyi inşa eden ve müteahhitliğini yüklenen hasan gürsoy ve ekibine teşekkür etti. Adını, 1829 yılında taş kömürünü bulunan uzun mehmet'ten alan cami, sahil kenarındaki sosyal donatılarıyla şimdiden kentin simgesi oldu. Tüm zonguldak halkı uzun mehmet camiinin açılışını bekliyor. Bugün inşallah zonguldak'tan bir müjde vereceğiz. Gibi bir sonraki programda bir müjde paylaşacaklarını, zonguldak'ın müjdeler şehri olacağını ifade etti.

İşte burada uzun mehmet camii'ni de aynı duygularla hizmete açıyoruz.

Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, beraberindeki çok sayıda bakan ve üst düzey bürokratla birlikte geldiği zonguldak'ta uzun mehmet camisi'nin açılışını yaptı. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camii , 12 bin metrekare alana inşa edildi. Uzun mehmet camii'nin açılışını cumhurbaşkanı erdoğan yapacak. Olmasını dileyerek, camiyi inşa eden ve müteahhitliğini yüklenen hasan gürsoy ve ekibine teşekkür etti. Zonguldak''ta, 1,5 yıl önce inşaatına başlanan 6 bin kişilik cami tamamlandı. Cumhurbaşkanı erdoğan, caminin zonguldak, türkiye ve i̇slam alemi için hayırlara vesile olmasını dilediğini söyledi. Uzun mehmet cami açılıyor… abone ol. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor. İnşaat çalışmalarının tamamlandığı ve son ses denemelerinin yapıldığı zonguldak'taki uzun mehmet camisi'nin öevresinde çocuk parkları, bisiklet ve gezi yolu, basketbol sahası gibi sosyal alanlar mevcut. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii, bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açıldı. Zonguldak kent merkezinde karakum mevkisinde 1.5 yıl önce yapımına başlanan uzun mehmet camii, 4 haziran cuma günü cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor.

Zonguldak'ın terakki mahallesi'nde yapılan, adını 1829 yılında taş kömürünü bulan uzun mehmet'ten alan cami bugün ibadete açıldı. Zonguldak''ta, 1,5 yıl önce inşaatına başlanan 6 bin kişilik cami tamamlandı. 2019 yılında zonguldak'ta yapımına başlanan uzun mehmet camii'nin çalışmaları sona erdi. Adını, 1829 yılında taş kömürünü bulunan uzun mehmet'ten alan cami, sahil kenarındaki sosyal donatılarıyla şimdiden kentin simgesi oldu. Cami, ya allah yazısı şeklinde asılan taş kömürü ve ismiyle de varoluş sebebi olan zonguldak'ın adeta sembolü haline geldi.

66pefdras8cpsm
66pefdras8cpsm from www.beyazgundem.com
Camide 6 bin kişinin aynı anda namaz kılabilecek. 2019 yılında zonguldak'ta yapımına başlanan uzun mehmet camii'nin çalışmaları sona erdi. Cami, ya allah yazısı şeklinde asılan taş kömürü ve ismiyle de varoluş sebebi olan zonguldak'ın adeta sembolü haline geldi. Gibi bir sonraki programda bir müjde paylaşacaklarını, zonguldak'ın müjdeler şehri olacağını ifade etti. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açıldı. 4 haziran cuma günü yapılacak olan uzun mehmet camii'nde 6 bin kişi aynı namaz kılabilecek. Zonguldak'ta yaklaşık 6 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği, denize hakim noktada inşa edilen uzun mehmet camii, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ve diyanet i̇şleri başkanı prof. Adını, 1829 yılında taş kömürünü bulunan uzun mehmet'ten alan cami, sahil kenarındaki sosyal donatılarıyla şimdiden kentin simgesi oldu.

2019 yılında zonguldak'ta yapımına başlanan uzun mehmet camii'nin çalışmaları sona erdi.

Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor. Yakın zamanda ibadete açılması planlanan caminin girişinde arapça ya allah hat yazısı yer alacak. Geçtiğimiz günlerde zonguldak'a geleceğim diye müjde veren cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın 8 mayıs'taki zonguldak uzun mehmet camii'sinin açılışı 19 gün uygulanacak tam. Cami, ya allah yazısı şeklinde asılan taş kömürü ve ismiyle de varoluş sebebi olan zonguldak'ın adeta sembolü haline geldi. Zonguldak'ın terakki mahallesi'nde yapılan, adını 1829 yılında taş kömürünü bulan uzun mehmet'ten alan cami bugün ibadete açıldı. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor. 200 kişilik otopark ve 5 adet asansör yer alıyor. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan. Millet camii ile ulus'ta ibadete açılan cami de abide serlerdir. .programı kapsamında, cuma namazını kıldığı uzun mehmet camii'nin açılışını gerçekleştirdi. Adını, 1829 yılında taş kömürünü bulunan uzun mehmet'ten alan cami, sahil kenarındaki sosyal donatılarıyla şimdiden kentin simgesi oldu. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, beraberindeki çok sayıda bakan ve üst düzey bürokratla birlikte geldiği zonguldak'ta uzun mehmet camisi'nin açılışını yaptı. Cumhurbaşkanı erdoğan, caminin zonguldak, türkiye ve i̇slam alemi için hayırlara vesile olmasını dilediğini söyledi.

Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor zonguldak. Uzun mehmet cami açılıyor… abone ol.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama